m a n n s t e r

May 4, 2008

Based on previous post

Filed under: Uncategorized — mannster @ 10:20 pm

aku sebak..
sbb aku tau..
aku tak buat semua tu..aku cuma cium tgn parent je..takde peluk2, takde cium pipi..
aku tak biasa bende2 tu..
sometime aku berfikir gak..
nnti parent aku tiada, baru aku nk menyesal sbb aku tak cium pipi diorg n so on..
but still, last time aku balik..still i cant do it..dont know why..
time aku balik hari tu..
auntie aku dtg visit..then mak aku ada story2 sket, jd dia nk tunjuk action sket, dia cium pipi adik aku..yg no 6, darjah 5 skang..
adik aku tak biasa kene cium pipi, dia kesat balik after mak aku cium pipi dia..
sesungguhnya..dia lagi untung dr aku..aku pon tak sure sama ada mak aku pernah kiss aku ke x.. – maybe time kecik2 dulu dia pernah cium..

dont know and dont remember when the last time my mum kiss me..:(

it’s all about our mind..kissing..nmpk macam lucah..sbb tu..cam pelik je untuk kita buat..padahal..tu parent kita..why not?? why??

i will try again later..atleast to hug both of my parent..i will do it..:D🙂

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: